Csomó K. Kata
Személyi edző, holisztikus egészség mentor

Optimális életmód beállításával foglalkozom. Több mint 20 évnyi szakmai tapasztalatom van a 40-50 éves korosztály speciális problémáinak megoldásával kapcsolatban. ( gerincbántalmal, csontritkulás, menopauza, életerő csökkenés, stb. )

Csoportos és egyéni foglalkozások vezetésével, több ezer kliens által igyekeztem azt a sok tapasztalatot összegyűjteni, mely mára már nem csak a mozgás és étkezésre korlátozódik. Az évek alatt a szakmai képzéseken kívűl nagyon sokféle divatirányzatot saját magamon próbáltam ki, plusz többórányi terápiás órát töltöttem saját magam, mentális és lelki háttér megismerésével. Ezen tapasztalatok összességével élem a mindennapjaimat és igyekszem mindezeket online és offline formában átadni.

40-50 feletti korosztály számára állítok össze olyan gyakorlatsorokat, mely ennek a korosztálynak megfelelő mozgásformát tartalmaznak. Emellett egy mentor-programot vezetek, ahol a teljes egészséggel kapcsolatos témakört lefedjük, egyénre szabva.

Véleményem szerint sokkal szerteágazóbb az egészség témaköre. Hiszem azt, hogy ez nem a betegség hiánya, hanem a "jól vagyok" életérzéssel járó állapot. Amikor rendeltetésszerűen használjuk a testünket, figyelembe véve az életkort, életvitelt, személyiség-, hormon-típusunkat, habitust és életkörülményeket. Az én hitvallásom, hogy "mindig van megoldás". Ezt szem előtt tartva kísérem végig a klienst a céljai, illetve egy minőségi életvitel elérésében, ahol ő maga is elégedett és jól érzi magát összességében a bőrében.