Dr Gundrum Beáta
belgyógyász, neuropátiás és foglalkozás-egészségügyi szakorvos, akupunktőr

Mindennél jobban lelkesít, ha holisztikus diagnosztikát egy időben alkalmazhatom a beteg gyógyulása és életminőségének javítása érdekében. A komplett embert nézem a maga teljességében, az ok-okozat viszonyát keresem a betegség mögött. 30 éve alapítottam és azóta vezetem a Vita-Pharm Magánrendelőt.

Évtizedes gyakorlatom van orvosesztétikai területen, amihez a GUNA orvosi kollagént használom. A GUNA terápiát kozmetikai kezelésekkel és a Bio Balance módszerrel kiegészítve teljeskörű preventív geriátriai szolgáltatást nyújtunk kollégáimmal. 

Lássuk mit nyújtok a Guna BIOLIFTING kezeléssel:


A Guna BIOLIFTING egy olyan kollagén stimulációs orvos-esztétikai terápia, amely támogatja bőröd természetes regenerációs folyamatait, optimalizálódik, egészségessé, üdévé válik, tónusa fokozódik, ráncaid kisimulnak és arcod visszanyeri eredeti, fiatalos vonásait. Bio Balance módszerrel együtt alkalmazva hormonmentesen megelőzhető és/vagy megszüntethető a menopauza okozta tünetegyüttes. 


  • Bárkinél alkalmazható a Guna BIOLIFTING kezelés?
Ha úgy érzed, hogy az idő múlásával kialakuló ráncaid és csökkent bőrtónusod zavar, vagy javítani szeretnél stresszes, fakó, irritált bőröd állapotán, akkor feltétlen próbáld ki 30 éves kor felett.


Mire alkalmas?


Az érett bőr (arc, nyak, dekoltázs, kézfej) fiatalítására, feszesítésére, a ráncok csökkentésére.
Az irritált, stresszes, napfénykárosodott, száraz, fakó bőr regenerálására, revitalizálására, hogy újra fiatalosan üdévé, ragyogóvá és hidratálttá váljon.
Foltos, vagy diffúz hajhullás esetén a hajas fejbőr regenerálására, táplálására.
Hegek esztétikai kezelésére.
Toka, nyaki púp eltüntetésére
Bio Balance módszerrel együtt a menopauza tüneteinek megelőzésére/ megszüntetésére


Miben más ez, mint a többi esztétikai kezelés?


A Guna BIOLIFTING természetes hatóanyagokat tartalmazó, gyengéd, jól tolerálható fiatalító, regeneráló eljárás.
Nem jelent mesterséges beavatkozást, így az eredeti, természetes vonásokat adja vissza. Bio Balance módszerrel együtt alkalmazva elérhetjük vele a keleti nők hosszantartó fiatalos külsejét, emellett a változókori tüneteket is elkerülhetjük.


Mennyi időt vesz igénybe egy kezelés?


Kb. 20-30 percet, így akár ebédidőben is elvégezhető. Bio Balance akupresszúrával együtt 40 perc.


Hány kezelés javasolt?


Kúraszerűen 5–10 BIOLIFTING kezelést ajánlunk, heti vagy kétheti gyakorisággal. Félévente-évente emlékeztető kúra javasolt.
Bio Balance módszerrel együtt éves bérletben ajánljuk kozmetikai kezelésekkel kiegészítve.


Biztonságos?


Igen, mivel a kollagén bőrünk egyik legfontosabb alkotóeleme, stimulálásával támogatjuk a szervezet regenerációs folyamatait, és elősegítve a szöveti méregtelenítést a BIOLIFTING kezelés a legkíméletesebb módon segít bőre fiatalságának visszanyerésében. 
A Bio Balance módszer személyre szabott elemzés szerinti  akupunktúrás pontok stimulálását jelenti, aminek mellékhatásai nincsenek.