Hauser Galló Mária
Természetrgyógyász, parapszichológus

2013 óta használom a belső egyensúly helyreállítást a krónikus betegségek megelőzésére a tanítványaimmal együtt. A menopauzát, mint egy természetes folyamatot tünetmentesen lehet átélni abban az esetben, ha egyensúlyba hozzuk a szervezetünket és ezt az egyensúlyt sikerül tartósan fenn tartanunk.

  • Mi az a Bio Balance módszer?

Egy-egy akupunktúrás pont kezelése által állítja helyre a szervfunkciók energetikai egyensúlyát.

  • Mire jó ez a kezelés?

Az integratív medicina szemléletet szerint a betegség egy folyamat, aminek oka a szervezet energetikai egyensúlyának elvesztése. A Bio Balance módszer helyreállítja és folyamatosan egyensúlyban tartja a szervezet energetikai rendszerét immunerősítés és a krónikus betegségek megelőzésére céljából.

  • Milyen területen alkalmazható a Bio Balance módszer?

A krónikus betegségek megelőzésén kívül a módszer alkalmas az önismereti munkákhoz, a  változókori tünetek megelőzésére és/vagy megszüntetésére, sportteljesítmény fokozásra, sérülések megelőzésére, a fizikai állóképesség növelésén túl az érzelmi alkalmazkodó képességet fokozására, mentális programozáshoz.

  • Hogyan működik a Bio Balance módszer?

Személyre szóló elemzés készül a fizikai, érzelmi és intellektuális tulajdonságokat pszichogenetikailag és aktuális mérés szerint elemezve. Az állapotfelmérésből kiindulva kerülnek meghatározásra az akupunktúrás pontok, amiket akupunktúrával, és/vagy akupresszúrával, és/vagy masszázzsal lehet kezelni. A pontok stimulálásán keresztül a szervezet egészében holisztikus energetikai egyensúly érhető el.

  • Miben különbözik a Bio Balance kezelés az akupunktúrától?

Általában csak 2 pontot kell stimulálni és azokat sem szükséges feltétlenül tűvel szúrni. Pici mágnesgolyót, vagy terménydarabot kell felragasztani az adott pontokra és azt 2-3 napig ott tartani. Bármilyen testmasszázs kezelésébe beépíthető 5-6 perces elem.

  • Mennyibe kerül a Bio Balance elemzés  és hogyan készül?

Az on-line elemzés 59.000,- Ft, amit három szakember készít el. Dr Gundrum Beáta belgyógyász, foglalkozás-egészségügyi és neuropátiás szakorvos, akupunktőr, Hauser Galló Mária természetgyógyász, parapszichológus és Hollósi Edit holisztikus dietetikus.

  • Mit tartalmaz a Bio Balance elemzés a kezeléshez szükséges akupunktúrás pontok meghatározásán kívül?

Tartalmazza a masszázskezeléshez szükséges ín-izom csatornák meghatározását, az egyensúly folyamatos megtartásához ajánlott 5 elemes táplálkozási tanácsokat. 5 elemes típusmeghatározást a leggyengébb szervfunkciókat szimbolizáló elem szerint. Pszichogenetikai típuselemzést fizikai, érzelmi és intellektuális szinteken.

  • Hogyan rendelheted meg a Bio Balance elemzést?

Kattints a linkre!
Segítséget nyújt férfiaknak – nőknek a mindennapok során, hogy az idő múlásával a változó körülményekhez alkalmazkodjanak.

A stressz, az évszakok változása, a társas kapcsolatok minősége befolyásolják az egészségünket. Az Bio balance elemzés rávilágít arra, hogy hol vannak a gyenge pontjaink és hogyan erősítsük meg életenergiánkat, illetve a kialakult tüneteket, vagy betegségeket kezelni tudjuk.

Tudnunk kell, hogy az életünk irányításának lehetősége mindannyiunknak adott, a saját kezünkben van.