Kerekes Viktória
Bio balance holisztikus szépség mentor

A sugárzó szépséghez szükséges belső harmónia kialakításán túl a külső megjelenés is ugyanolyan fontos. A bőr és az emésztőrendszer külső-belső egyensúlya a szakterületem.

Élelmiszer mérnökként megtapasztaltam a gyógyszergyárak világát, és egy emésztőrendszeri családi betegség folytán a gyógyító segítő tevékenységek felé fordultam, ebben képeztem magam tovább.
Két kisfiú anyukájaként nem volt könnyű a törődés, mellette pedig tanulni, fejlődni velük kapcsolódni.
A spirituális fejlődés a lelki békét és a legszeretetteljesebb kapcsolódást hozta meg velük, ami által gyógyult a kapcsolatunk és benne mindannyian.
Funkcionális táplálkozási tanácsadóként azt tapasztaltam, hogy a sikereim legnagyobb részét a lélek felőli megközelítéssel érem el, de a legnagyobb kihívással, saját magam gyógyításával nem boldogultam.
Hogy lehet az, hogy bárkit képes vagyok támogatni, segíteni, de saját magamat nem?
A Bio Balance elemzéssel ebben az időben találkoztam, ami rávilágított arra, hogy önfeláldozóként nekem nagyobb örömet okoz a mások segítése, mint a saját problémáim megoldása.
Meg kell tanulnom megszeretni magamat is! Na jó, de hogyan?
Az Origo önszeretet tanfolyam megadta a választ a kérdésemre. Az én életemben ez okozta a legnagyobb változást, sikerült megtalálnom az egyensúlyt az adok-kapok között, ezért szeretném minél több embernek átadni ezt a módszert. A tanfolyam nem csak önfeláldozóknak szól, hanem azoknak is, akiknek az önszeretet önimádatot jelent. Nekik is segítünk a helyes önértékelésben.
Az AgelessMedical alapvető módszere az egészségtudatosság on alapszik.

Saját magam is azonosulok a tudatosság fontosságával, a hétköznapi problémák megoldásához azonban segítségül hívom azokat az intuitív technikákat is, amik segítenek megvalósítani a tudatosan felállított terveket, megmaradni középen, és megtartani az egyensúlyt hosszútávon is.

Origo önszeretet tanfolyam

Tudtad hogy feleségként, édesanyaként, nőként, csak akkor tudsz megfelelően kapcsolódni és azt, hogy csak akkor tudod szeretni teljességgel a gyermekeidet és a férjedet ha magadat is szereted?

Ennek a tanfolyamnak minden feladata, átjárható, minden eleme mindennel kompatibilis, összefügg és téged szolgál

Mit is ad számodra a tanfolyam?

Képes leszel önmagadat szeretni bármilyen helyzetben

Képes leszel magadat át Choacholni bármilyen üzleti tevékenységről is legyen szó

Remekül használható a network területén

Remekül használható ha vállalkozó vagy megtervezheted vele átviheted magadat a nehézségeken

Remekül használható ha édesanya vagy mind a gyermekeiddel, férjeddel, mint pedig magaddal remekül tudsz majd kapcsolódni

El tudod ismerni magadat olyan dolgokért amikért eddig nem.

Rég elfelejtett nagy dolgokat hozunk elő belőled, mennyire Super woman, vagy és Superman vagy! (Férfiaknak is szól a tanfolyam)

Szeretheted ezáltal a testedet tudsz kapcsolódni a szíveddel bármilyen nehézség Is forduljon elő vagy nehéz érzés, elő tudod venni a térképet magadhoz és a céljaidhoz, álmaidhoz.


Köszönöm a bizalmat